Colocarea în DataPark: beneficii și avantaje

Colocarea este o soluție de găzduire a datelor care permite organizațiilor să își plaseze serverele și echipamentele de calcul într-o facilitate de date de înaltă calitate. Astfel, organizațiile pot beneficia de acces la resurse de procesare puternice, precum și de o infrastructură de date de înaltă calitate, fără a fi nevoite să investească în propriile facilități de date.

Un exemplu de facilitate de date care oferă colocare este DataPark din Iași. DataPark oferă organizațiilor acces la o gamă largă de servicii de colocare, inclusiv găzduire de servere și echipamente, precum și conectivitate de înaltă calitate și suport tehnic profesionist.

Unul dintre avantajele colocării în cadrul DataPark este conexiunea redundanță la internet. Aceasta înseamnă că DataPark are mai multe conexiuni la internet, astfel încât dacă una dintre acestea se întrerupe, celelalte pot prelua traficul, asigurând o conexiune continuă la internet pentru organizațiile care găzduiesc serverele lor în facilitatea noastră.

De asemenea, DataPark are un generator diesel care poate prelua încărcătura în cazul unei întreruperi a alimentării cu energie electrică. Acest lucru asigură protecția împotriva întreruperilor de energie electrică și menține funcționarea continuă a echipamentelor de calcul și a sistemelor de date pentru organizațiile care își găzduiesc serverele în facilitatea noastră.

În plus, colocarea în DataPark din Iași poate oferi organizațiilor avantaje suplimentare, cum ar fi economii de costuri și flexibilitate în gestionarea resurselor de date. Organizațiile care aleg să își găzduiască serverele în facilitățile noastre nu sunt nevoite să investească în propriile facilități de date sau în echipamente de răcire și alimentare cu energie electrică. Acest lucru poate ajuta organizațiile să economisească bani și să își aloce resursele în alte domenii ale afacerilor lor.

Leave a commentS.C. XTEK Invest S.R.L.

Str. Mihail Kogalniceanu nr. 1; Miroslava, Iași, 707305

RO21789595 | J22/1534/2007

RO05INGB0000999900974992 - ING Bank

Copyright 2022 DataPark - SC XTEK Invest SRL ©  Toate drepturile sunt rezervate.

anpc-sal
anpc-sol