Descoperă noile micro servere dedicate!

Ofertă 2023

HARDWARE NOU

Pentru a garanta o fiabilitate maximă, la DataPark achiziționăm doar echipamente noi. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri și nu utilizăm echipamente second-hand sau recondiționate.

Intel® Core™ i5-1240P

Cu dimensiuni compacte dar o putere spectaculoasă, procesorul i5-1240P oferă un scor impresionant de 17,381 în ceea ce privește performanța, conform cpubenchmark.net. Această configurație este ideală atât pentru gazduirea paginilor web cât și pentru utilizarea aplicațiilor mai complexe, asigurând o experiență de utilizare impecabilă și o performanță superioară.

512 GB NVMe + 512 GB SSD

La DataPark, suntem conștienți de cât de importantă este viteza și fiabilitatea pentru tine și afacerea ta. De aceea, oferim servere de înaltă performanță, echipate cu tehnologie de stocare NVMe, pentru a-ți asigura o experiență de utilizare rapidă, eficientă și sigură. Aceste soluții de stocare inovatoare permit accesul la date cu viteze foarte mari, ceea ce se traduce printr-un timp de răspuns redus și o performanță fără rival.

32 GB RAM

Micro serverele noastre sunt echipate cu o memorie non-ECC impresionantă de 32 GB RAM. Această configurație de top îți oferă performanțe superioare și o viteză rapidă de procesare, ceea ce se traduce printr-o experiență de utilizare fluentă și neîntreruptă.

Eficiență energetică = Cost redus

La DataPark, eficiența energetică este un subiect cu prioritate în strategia noastră de dezvoltare. În acest sens, ne-am echipat cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi panourile fotovoltaice și echipamente cu consum redus, care ne permit să oferim servicii de calitate superioară la un preț competitiv și accesibil, în comparație cu alți furnizori din piață. Suntem dedicați să îți oferim servicii de înaltă calitate, într-un mod sustenabil și responsabil din punct de vedere al mediului înconjurător.

MEREU CONECTAT!

Serviciile noastre au uptime de peste 99%, o conectivitate impecabilă și o latență redusă în România, astfel încât poți beneficia de performanțe superioare și de acces rapid la datele și resursele de care ai nevoie.

Alege configurația potrivită pentru tine!

Micro Server

Ideal pentru găzduire web dar și aplicații complexe

  • Intel® Core™ i5-1240P @ 2.2 GHz
  • 32 GB RAM
  • 512 GB NVMe + 512 GB SSD
  • 1 IP Public
  • Activare in 10 minute!
Detalii și comandă

Se facturează în LEI și nu include TVA

Datacenter în România

Dacă aplicația ta se adresează românilor, atunci este esențial că acesta să se încarce direct din România.

Uplink 1 Gbps inclus

Viteze peste așteptări atât în interiorul centrului de date, cât și în Internet.

Backup energie electrică

Fiecare rack este echipat cu un sistem UPS, iar generatorul diesel Coelmo (Perkins) este configurat pentru a susține întreaga sarcină electrică pentru cel puțin 48 de ore.

KVM-over-IP

Dacă întâmpini dificultăți, te putem ajută cu o consolă KVM over IP gratuit, în limita a 3 ore și a disponibilității consolelor.

Remote reset

Poți reseta serverul de la distanță, prin panoul de administrare, fără intervenția noastră.

Asistență tehnică

Oricând întâmpini dificultăți sau ai nelămuriri, echipa noastră este gata să te ajute.

Sisteme de operare cu instalare automată

Sisteme de operare disponibile: Ubuntu 22, CentOS 8, AlmaLinux 9, Rocky Linux 8, Debian 11.

** La cerere, se pot instala și alte sisteme de operare.