Noul spațiu pentru colocare este în construcție! 🙂

Suntem încântați să vă anunțăm că am trecut cu succes de etapa proiectării și ne aflăm acum în faza intensivă de amenajare a noului nostru spațiu.

Dedicați excelenței și inovației, am alocat un spațiu generos de 70mp special pentru colocarea echipamentelor clienților noștri. Proiectul nostru complex presupune construcția meticuloasă a pereților, montarea ușilor, instalarea traseelor de cabluri și echipamentelor de climatizare, precum și implementarea traseelor de fibra optică.

Țelul nostru este clar: să oferim un spațiu optim, extrem de generos, la un preț semnificativ sub valoarea standard a pieței. Pentru a garanta performanța și eficiența, fiecare client va beneficia de spatiu in rack, însoțit de un switch de acces, conectat la rețeaua noastră printr-o doua trasee de fibra optică, asigurând astfel redundanță și fiabilitate superioară.

promotie-hosting-vps-gratis

Lista de așteptare 😉

Înscrie-te acum în lista de așteptare, iar noi te vom anunța când avem noutăți cu privire la evoluția acestui proiect. Locurile în datacenter sunt limitate, iar cei din această listă vor avea atât prioritate, cât și un preț excelent!

Nu trimitem spam, nu vindem și nu folosim adresele de e-mail în alt scop decât cel amintit mai sus. După anunțul final de punere în funcțiune, lista va fi ștearsă.

Live camera

Știm că ești plin de entuziasm și nerăbdător să vezi cum evoluează lucrările noastre. În dorința de a ne menține cât mai transparenți și pentru a-ți oferi un strop de distracție în aceeași măsură, am ales să instalam o cameră live direct în inima șantierului. Acesta nu este doar un mod de a ne arăta deschiderea față de clienții și partenerii noștri, ci și o ocazie pentru tine de a fi parte din călătoria noastră. Urmărește-ne la lucru, simte dinamica echipei și privește cum, pas cu pas, viziunea noastră ia formă în fața ochilor tăi.

Ce este colocarea?

Colocarea este serviciul prin care DataPark închiriază spațiu fizic pentru servere și alte echipamente rackabile într-un spațiu dedicat.

În același timp, furnizăm clienților noștri alimentare cu energie electrică protejată împotriva întreruperilor prin unități UPS, dar și folosind un generator diesel (motor Perkins) cu pornire automată și rezervă de motorină pentru 48 ore.

Conexiunea spre Internet este asigurată prin 3 conexiuni, folosind fibră optică de mare capacitate.

Centrul nostru de date își propune să ofere serviciile de colocare într-un mod prietenos cu mediul înconjurător, folosind energie din surse regenerabile în proporție de 25%.

Conectivitate

Centrul de date DataPark are multiple conexiuni la Internet asigurând astfel atât redundanța cât și latență mică în România.

Suport și monitorizare

Echipa noastră supraveghează centrul de date și este pregătită să intervină 24/7/365

Rack-uri

Serverele sunt amplasate de rack-uri 42U, de dimensiuni 800mm x 1000mm.

Backup energie electrică

Fiecare rack este dotat cu echipamente UPS, iar generatorul diesel Coelmo (Perkins) este pregătit să susțină întreaga sarcină electrică pentru cel puțin 48h.

Securitate

Sediul nostru și datacenterul sunt protejate și monitorizate non-stop. Accesul este posibil doar prin utilizarea cardului magnetic

Energie verde

Ne străduim să fim prietenoși cu mediul înconjurător și să îl protejăm. În acest sens am implementat un proiect de alimentare a infrastructurii data centerului folosind energie verde din panouri fotovoltaice.

Servicii de colocare a serverelor și echipamentelor IT în Iași, deservind nu doar Iași, ci și județele adiacente: Neamț, Vaslui, Bacău, Botoșani și Suceava.