De la experți, pentru experți.

Servere Dedicate

Servere dedicate fără management disponibile imediat. Configurații diverse pentru orice proiect.

VDS - Servere Virtuale

Cea mai bună soluție pentru găzduirea de servere în cloud. Poți instala atât Linux cât și Windows iar backup-ul zilnic te scutește de multe bătăi de cap.

Stocare Date

Până la 40TB într-un singur loc! Iar pentru flexibilitate maximă, instalezi ce sistem de operare ai nevoie!

Găzduit în România, disponibil global!

DataPark, un centru de date de top, a fost înființat în anul 2020 cu misiunea de a satisface nevoile clienților care pun accent pe calitate, fiabilitate și performanță. Oferind o varietate de servicii premium, inclusiv servere virtuale cu resurse dedicate (VDS), servere dedicate, servere stocare date și soluții VPN, DataPark se străduiește să devină partenerul de încredere în soluții IT pentru afaceri. Prin angajamentul nostru față de excelență și inovație, ne propunem să câștigăm încrederea partenerilor și să construim relații durabile bazate pe succesul reciproc.

Având în vedere infrastructura, DataPark dispune de conexiuni prin fibră optică de mare capacitate cu doi furnizori de internet, ceea ce garantează performanță și fiabilitate. De asemenea, centru de date este echipat cu sisteme UPS de top și un generator diesel cu rezervă de motorină pentru 48 de ore, asigurând funcționarea neîntreruptă și backup-ul energiei electrice.

Parteneriat DataPark

La DataPark, ne dorim să colaborăm cu parteneri dedicați și profesioniști, care își împărtășesc valorile și angajamentul față de excelență și inovație în domeniul IT.

Partenerii ideali pentru noi includ:

  • firme de consultanță IT, care oferă expertiză și soluții personalizate pentru a aborda provocările tehnologice ale clienților;
  • firme care oferă software ca serviciu (SaaS), furnizând aplicații scalabile și eficiente care să permită creșterea și evoluția afacerilor în mediul digital;
  • dezvoltatori software talentați, care creează produse inovatoare și soluții tehnologice de ultimă generație;

Avantajele colaborării cu noi

DataPark oferă un program de afiliere atractiv pentru cei care doresc să devină parteneri și să beneficieze de numeroasele avantaje oferite:

  1. Comision recurent: Partenerii beneficiază lunar de un procent din veniturile generate de clienții recomandați. Sistemul de comisionare se bazează pe trei niveluri, care reflectă performanța partenerului: 10%, 15% și 20%. Acest model de remunerare asigură o sursă constantă de venit și încurajează partenerii să își optimizeze eforturile și să atingă rezultate superioare;
  2. Plată promptă și transparentă: DataPark se angajează să ofere plăți rapide și transparente pentru afiliți, astfel încât să poată fi siguri că vor primi recompensele cuvenite într-un mod organizat și la timp;
  3. Asistență și suport tehnic: Oferim expertiză și orientare în elaborarea de soluții performante bazate pe serviciile furnizate de DataPark, asigurând astfel că partenerii noștri pot oferi cele mai bune soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților lor.

3 pași simpli pentru a începe colaborarea cu noi:

01. Contact

Ne contactezi folosind formularul de mai jos, descriind pe scurt activitatea și necesitățile tale

02. Planificam

Programăm o întâlnire online sau în persoană, pentru a discuta detaliile.

03. Colaboram

Venim cu soluții la necesitățile discutate și începem colaborarea!

Solicită detalii

Conexiuni multiple la Internet

Monitorizare 24/7

Latență scăzută în România

Profesionalism