Te ajutăm să îți transferi infrastructura IT în mediul cloud sau virtual, fără oprire sau pierdere de date. Astfel, echipele tale pot lucra mai fluent, iar afacerea ta poate economisi semnificativ.

Migrarea infrastructurii IT în cloud sau într-un mediu virtualizat poate părea o sarcină intimidantă, plină de incertitudini. Este esențial să ai un proces fluent, fără întreruperi și fără pierderi de date. Și, bineînțeles, trebuie să fie un demers care să ducă la eficiență și reducerea costurilor, nu la creșterea lor.

De aceea, te ajutăm cu o echipă de profesioniști IT, cu aptitudini și experiență validate, pentru a te asigura că totul decurge lin. În cazul unei migrări în cloud, efectuăm o evaluare detaliată a infrastructurii actuale pentru a se alinia cu cerințele specifice ale mediului cloud. Altfel, dacă nu ești atent la detaliile astea, costurile pot să crească în loc să scadă.

Avantajele migrării în cloud:

  • Economisește bani: Migrarea corectă în cloud sau într-un mediu virtual poate reduce semnificativ cheltuielile.

  • Utilizează resursele inteligent: Transferul în cloud optimizează resursele de calcul ale organizației tale.

  • Securizează-ți datele cu ușurință: Un plan de recuperare în caz de dezastre devine mult mai ușor de implementat după migrare.

  • Flexibilitate și mobilitate pentru echipa ta: Odată cu migrarea în cloud, angajații pot lucra cu mai multă libertate, indiferent de locație sau dispozitiv.

Suntem alături de tine la fiecare pas!

Migrează-ți infrastructura IT în centrul de date DataPark

Indiferent de starea curentă a infrastructurii tale IT sau de aspirațiile pe care le ai pentru ea, cu DataPark tranziția va fi lină, predictibilă și fără întreruperi sau pierderi de date. În plus, sprijinul nostru continuă și după finalizarea cu succes a procesului de migrare. Ne dedicăm să te ajutăm să exploatezi la maxim avantajele noului mediu și să menținem totul în funcțiune optimă, 24/7.

Tranziția netedă de la infrastructura locală la cloud-ul public, fără riscuri. Cheia noastră pentru o migrare reușită.

Efectuarea unei migrări eficiente către cloud nu este doar o simplă operațiune de transfer de date; este un proces complex care cere o înțelegere aprofundată și o expertiză tehnică de specialitate. Primul pas este configurarea riguroasă a mediului cloud, în care trebuie să luăm în considerare diverse elemente precum securitate, performanță și compatibilitate. Scalarea resurselor este următorul aspect crucial. Aici, este esențial să dimensionăm resursele astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale afacerii tale, fără a irosi resurse financiare. O migrare corectă și fără erori este posibilă doar printr-un plan meticulos, care include teste preliminare, o comunicare strânsă cu echipa ta și o strategie de implementare clară. Acest plan riguros este ceea ce asigură ca soluția ta să funcționeze în mod optim în noul mediu cloud, și să îți permită să beneficiezi la maxim de agilitate, eficiență și scalabilitate.

Analiza infrastructurii existente este primul și cel mai crucial pas în orice proiect de modernizare IT. Această etapă implică o evaluare detaliată a resurselor hardware și software, de la servere și rețele la aplicații și baze de date. Scopul este de a înțelege nevoile actuale ale organizației, dar și de a identifica punctele slabe și oportunitățile de îmbunătățire. Cu o imagine clară a mediului IT existent, echipa de specialiști poate elabora un plan de migrare sau upgrade care minimizează întreruperile și optimizează performanța. Practic, este fundamentul pe care se construiește orice strategie IT de succes.

Realizarea planului de migrare este o etapă esențială ce presupune o abordare multi-dimensională. Începem prin a crea diagrama fluxului de servicii și comunicații pentru a înțelege interdependențele. Stabilim apoi arhitectura cea mai potrivită în noul mediu cloud. Îți oferim consultanță pentru gestionarea eficientă a resurselor din cloud și dimensionăm aceste resurse în funcție de necesitățile tale. Configurăm canalul de comunicații către cloud și predefinim serviciile ce vor fi migrate. Finalizăm prin a stabili o fereastră de mentenanță, asigurând o tranziție fără întreruperi.

Migrarea efectivă a datelor este punctul culminant al întregului proces și se face cu maximă precizie. Începem prin a-ți transfera serviciile existente în cloud, urmat de configurarea serviciilor conexe necesare pentru o funcționare optimă. Sincronizarea datelor se face cu atenție sporită pentru a evita orice incompatibilitate sau pierdere. Odată ce totul este pus la punct, efectuăm teste riguroase ale soluției pentru a ne asigura că îndeplinește toate cerințele. De asemenea, testăm acceptanța soluției printre utilizatori pentru a ne asigura că tranziția este cât mai netedă.

Asistența nu se încheie odată cu transferul de date; ea reprezintă un angajament continuu de a asigura o funcționare optimă. Administram resursele din cloud pentru a asigura eficiența și scalabilitatea. Cu un sistem de monitorizare 24/7, suntem în măsură să identificăm și să rezolvăm orice probleme în timp real, minimizând impactul asupra operațiunilor tale. Gestionarea resurselor este o componentă cheie, implicând un echilibru între performanță și cost. Scopul nostru este de a-ți oferi un mediu stabil, sigur și eficient pe termen lung.

Află mai multe despre migrarea în cloud

Primul pas spre un viitor mai eficient și sigur pentru afacerea ta.