Raport de Activitate Q3-2023

Dragi parteneri și clienți,

Ne face plăcere să vă prezentăm principalele realizări ale trimestrului trei din anul 2023, o perioadă în care DataPark a continuat să pună accent pe inovație, securitate și pe extinderea capacității noastre. Suntem mândri să vă informăm că progresul nostru reflectă angajamentul de a vă oferi servicii de calitate superioară.

Realizări majore în Q3-2023:

 1. Performanță Remarcabilă: Suntem bucuroși să vă anunțăm că în Q3 am obținut un uptime general de 99.99%, reafirmând angajamentul nostru de a oferi servicii stabile și de încredere. Pentru transparență maximă și imparțialitate, statusul serviciilor noastre este monitorizat de o firmă externă. Puteți verifica oricând statusul serviciilor noastre accesând https://status.datapark.ro.
 2. Extinderea serviciilor VDS: Am mărit capacitatea de virtualizare pentru serviciile VDS prin adăugarea de servere noi, garantând astfel o performanță sporită și un grad mai mare de fiabilitate pentru clienții noștri.
 3. Monitorizare Avansată: Infrastructura noastră beneficiază acum de un sistem avansat de monitorizare, permițându-ne să supraveghem și să răspundem mai eficient la orice anomalie sau nevoie operativă.
 4. Securitate de ultimă generație:
  • Am implementat un sistem de alarmare modern și independent de infrastructura noastră. Acesta are capacitatea de reziliență de minim 24 de ore în cazul întreruperii energiei electrice.
  • Sistemul nostru de monitorizare video a fost, de asemenea, upgradat, garantând aceeași reziliență în cazul unor întreruperi de energie.
 5. Spatiu de Colocare: Proiectarea unui nou spațiu de colocare este în plină desfășurare. Avem încredere că până la sfârșitul anului vom putea oferi condiții optime pentru colocarea serverelor și echipamentelor de rețea.
 6. Investiții în Infrastructura Electrică: Proiectăm instalarea celui de-al doilea generator diesel pentru a asigura continuitatea serviciilor de VDS, webhosting, backup și stocare date, având ca termen ținta începutul sezonului rece.
 7. Asistență Inteligentă: Cu ajutorul tehnologiei AI, am început implementarea unui robot de asistență pentru a oferi clienților noștri informații actualizate despre statusul rețelei și pentru a simplifica procesul de deschidere a tichetelor de asistență.

În încheiere, dorim să vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și să vă asigurăm că, la DataPark, viziunea noastră este una de creștere continuă, adaptare și dezvoltare în beneficiul clienților noștri. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm noi îmbunătățiri și inovații în trimestrele viitoare.

Cu respect și recunoștință,

Echipa DataPark

Miroslava, Iași

Leave a commentS.C. XTEK Invest S.R.L.

Str. Mihail Kogalniceanu nr. 1; Miroslava, Iași, 707305

RO21789595 | J22/1534/2007

RO05INGB0000999900974992 - ING Bank

Copyright 2022 DataPark - SC XTEK Invest SRL ©  Toate drepturile sunt rezervate.

anpc-sal
anpc-sol