Despre noi

Suntem o firmă IT din Iași, firmă cu vechime considerabilă (activăm din 2007).

Ne-am realizat obiectivul principal, de a pune la dispoziție un data center românesc la calitate occidentală.

Ne aducem aportul la o Românie mai bună și mai sigură prin felul în care sprijinim firmele mici și medii, contribuind atât la reziliența acestora în fața neprevăzutului, cât și la creșterea lor de la an la an.

DataPark Data center Servere Parteneriat - Despre noi

Punem suflet, dar și know-how extensiv în tot ce facem

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea mediului IT și de business în plan local și național, oferind servicii IT de cea mai înaltă calitate.
 

Am reușit mereu să anticipăm nevoile clienților noștri, iar acest aspect ne-a ajutat să adaptăm cele mai potrivite soluții în funcție de contextul regional.

DataPark Data center - Despre noi - Parteneriat servere

Viziune pe termen lung

Principiul de bază al companiei este formulat în jurul calității serviciilor și al răspunsului prompt oferit. Dezvoltarea noastră continuă se bazează pe îmbunătățirea permanentă a procedurilor și a serviciilor oferite.

Construim relații durabile cu toți partenerii noștri prin dialog, responsabilitate și etică profesională. Am considerat întotdeauna că atunci când clienții și partenerii noștri prosperă, prosperăm și noi.
DataPark Data center Despre noi Energie verde

Energie verde

Ne străduim să fim prietenoși cu mediul înconjurător și să îl protejăm. În acest sens am demarat un proiect-pilot de alimentare a infrastructurii data centerului folosind energie verde din panouri fotovoltaice.

Pe viitor, ne dorim, prin contracte cu furnizori de energie verde, să acoperim întregul necesar al centrului de date din surse regenerabile.

Vrei să discutăm?

Scrie-ne pe formularul de contact: