Hub-ul DataPark

Un spațiu dedicat găzduirii de servere cu infrastructură redundantă
 
Servere dedicate –  Propriul tău server cu interfața și consola de administrare dedicate
Virtualizare și cloud – Cea mai modernă și scalabilă soluție pentru infrastructura ta virtuală

Manager de cont dedicat

Vei avea o singură persoană de contact, un manager dedicat al contului tău, ce îți stă la dispoziție să te ghideze și să transmită mai departe situațiile tehnice pe care le întâmpini.

Securitate fizică și logică

Data center-ul nostru este dotat cu măsuri redundante, atât pentru siguranța fizică (construcție solidă, acces pe bază de cartelă cu puncte multiple de control) cât și pentru cea logică.

Monitorizare infrastructură 24/7/365

Departamentul nostru tehnic monitorizează toți parametrii de bună funcționare a echipamentului.

Orice potențial incendiu este detectat și avertizările se trimit în mod automat, urmate de o intervenție eficientă în timp util.

Infrastructură N+1

Oferim redundanță rețea și climatizare. Conexiunile multiple fac ca rețeaua să fie una robustă. Incidentele au un impact minimalizat și se rezolvă în timp util.

Folosim echipamente UPS cu o autonomie de 15 minute. În cazul unei avarii majore, sarcina este preluată automat de un generator diesel.

Misiune,
Viziune

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea mediului IT și de business în plan local și național, oferind servicii IT de cea mai înaltă calitate.

Servicii

importanta backup securitate spatiu web copie siguranta

Servere dedicate. Colocare

Solutia noastra de servere dedicate (sau bare-metal) este perfecta pentru cei care doresc un mediu de calcul cu resurse rezervate. Folosim platforme foarte fiabile (HP si Dell) dotate cu interfata de management si consola.

De asemeni, punem la dispoziție și spațiul fizic pentru a vă aduce propriul server (colocare), oferindu-vă astfel toate avantajele pe care le oferă data center-ul nostru.

DataPark Datacenter Romania Iasi Servicii Virtualizare servere

Virtualizare servere. Cloud

Virtualizarea este procesul de divizare a unui server fizic in mai multe servere virtuale, izolate unul de celalalt. Principalele avantaje sunt: flexibilitatea resurselor dedicate, backup-ul si independenta de hardware.

Un mediu de virtualizare poate gazdui mai multe servicii decat un simplu server, cum ar fi routere, switch-uri si firewall-uri virtuale. Acestea deservesc la alcătuirea unei rețele robuste, securizate și cu redundanță ridicată.

DataPark Data center - Despre noi - Parteneriat servere

Consultanță. Externalizare IT

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru consultanță gratuită. Împreună vom descoperi ce fel de infrastructură este optimă pentru proiectul tău, analizând nevoile și condițiile ce se aplică.

Mentenanța sistemelor poate fi externalizată, de asemeni, spre noi. Contactează-ne pentru a discuta ce nevoi ai și cum îți putem ușura munca.

 

Ne sunt clienți de peste 10 ani:

Logo Usi365 - Partener DataPark.ro
Logo Expert Moldova Trading Romania - Partener DataPark.ro

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru consultanță gratuită. Împreună vom hotărî ce fel de infrastructură este optimă pentru proiectul tău.

Scrie-ne prin formularul de contact:

5 + 2 =